Happy Asmara - Lewat Angin Wengi (Official Music VIdeo)

15 Просмотры
Издатель
Happy Asmara - Lewat Angin Wengi (Official Music VIdeo)

Maturnuwun kanggo kesayangan gantengku
@maskamusicrecords
@dwiputramaska
@tegar_soekamtohs
@masskepek
@nadzilank

Title : Lewat Angin Wengi
Singer : Happy Asmara
Songwriter : Albana
Music Arranger & Video Editor : Maska
Album : Single
Lok : Yogjakarta

Lyrics :
Padange Mbulan Ndadari, Ngancani Ati Kang Sepi
Gawe Ngamboro Roso Angen Iki
Angenku Iki Tondo Yekti Tresno Ing Ati
Koyo Mbulan Menehi Padang Ing Wengi

Tak Simpen Ning Njero Ati
Eesemmu Tansah Ngangeni
Opo Ning Kono Kroso Kangen Iki
Nadyan Akeh Gudo
Ra Ngalangi Dalane Tresno,
Mung Sliramu memanike kalbu
Ra Ono Wong Liyo

Rungokno Sworo Atiku
Kang Nandang Kangen Sliramu
Kang Tansah Manah Atiku
Saben Wengi Ra Biso Nendro Netraku
Lewat Lirih Sworo Angin
Tak Titipne Roso Kasmaran
Sedino Koyo Sewindu
Ngantu Antu Ngenteni Tekamu

Padange Mbulan Ndadari, Ngancani Ati Kang Sepi
Gawe Ngamboro Roso Angen Iki
Angenku Iki Tondo Yekti Tresno Ing Ati
Koyo Mbulan Menehi Padang Ing Wengi

Tak Simpen Ning Njero Ati
Eesemmu Tansah Ngangeni
Opo Ning Kono Kroso Kangen Iki
Nadyan Akeh Gudo
Ra Ngalangi Dalane Tresno,
Mung Sliramu memanike kalbu
Ra Ono Wong Liyo

Rungokno Sworo Atiku
Kang Nandang Kangen Sliramu
Kang Tansah Manah Atiku
Saben Wengi Ra Biso Nendro Netraku
Lewat Lirih Sworo Angin
Tak Titipne Roso Kasmaran
Sedino Koyo Sewindu
Ngantu Antu Ngenteni Tekamu


#HappyAsmara #Pashati #LewatAnginWengi

Copyright © 2020, HappyAsmaraMusic

Terima kasih anda sudah mampir di channel Aku
Jangan lupa untuk klik Like, Comment, Share, dan Subscribe channel resmi Aku, juga klik gambar lonceng agar anda dapat info video-video terbaru rilisan Aku

selengkapnya kunjungi kami di:
Channel :
Instagram :
Facebook :
fanspage :

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here:
Optimize your video now:
Категория
Классное видео
Комментариев нет.