JOKER BERWARNA - TATU | LIVE SAGITA (VERSI JANDHUT)

2 Просмотры
Издатель
JOKER BERWARNA - TATU | LIVE SAGITA (VERSI JANDHUT)

LAGU : TATU
CIPT. DIDI KEMPOT
VOCAL JOKER BERWARNA

LIRIK LAGU :
Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji - janjimu kuwi
Nglarani ati

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

========================================
========================================
Комментариев нет.