Safira Inema - Angin Dalu (Official Music Live) Sak pedote nafasku mung kowe sing tak tunggu

4 Просмотры
Издатель
Official Music Live from Safira Inema "Angin Dalu"

Audio Engginering by Maska Audio
Arrangement by Music Interactive
Songwritter by Kuncung Majasem
Videographer by Standby
℗ & © Maska Music Records

Lokasi : Vegas Caffe

Musisi :
Kentrung : Ipung
Bass : Dika
Gitar : Deblong
Kendang : Cak Tembel
Drumer : Arnet Sund
Kyboard : Radit Fasolla

Kuat Ati - Mala Agatha :
Ngraji Angin - Lina Shalova :
Ati Sing Liyo - Irenne Ghea :
Sambel Terasi - Safira Inema :
Para Mantan - Mala Aghata :


Lirik "Angin Dalu"

Duwe Ku Mung Roso Tresno
Duwe Ku Mung Roso Sayang
Nganti nyawaku ninggalke rogo
Rosoku ora ilang

Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu
Ademe angin dalu dadi saksi bisu


#SafiraInema
#AnginDalu
#MusicInteractive

Follow us :????
Facebook : -
Instagram : -
Twitter : maska_pro01
Email : info@
Website :

Subscribe :

Music Interactive's Youtube is under management of:
, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN
Категория
Классное видео
Комментариев нет.