Woro Widowati - L D R | Layang Dungo Restu | (Official Music Video)

1 Просмотры
Издатель
Video klip terbaru dari Woro Widowati yang berjudul "Layang Dungo Restu (LDR)" Enjoy!

Tittle : Layang Dungo Restu (LDR)
Artist : Woro Widowati
Songwriter : Justin Liee
Arranger : Rio Satria dan Nizar Ihza
Video : NovaVano, Raihan, Vvangon
Label : PT. Media Musik Proaktif

Lirik lagu Layang Dungo Restu (LDR):

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale’ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga’no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

#WoroWidowati #LDR #LayangDungoRestu

Contact Person :

- 0811-1272-770 (Artist Management)
- 0821-2345-5662 (Endorsement)

Follow & kunjungi Musik ProAktif :
TWITTER :
WEBSITE :
INSTAGRAM :

Subscribe channel dibawah ini juga yuk!

Prodigi :
Trio Macan :
Duo Amor :
Bajol Ndanu Management :
Annisa Nurfauzi :
Adista :
Gita Youbi :

Untuk mendengarkan lagu dari artis dan musisi Musikproaktif lainnya, klik di sini:
Категория
Классное видео
Комментариев нет.